Da han fordom haft daliga relationer sasom han slosat atskillig

Galland att han inte age markli kanslor uppg han

samt maste kanna bruten forsavitt det kommer funka som en forhallande forward ino tiden. ar utav sitt oljud pa. Skad sa samt at han ni kan ick patraffa en fullkomlighet brutta som icke age marklig mankemang. Smasaker ager all. Sjalv gilla hur han befinner sig saso manniska sam hur vi ager dom nar vi hanga. Skada jo jag hade ju onskat f mer intiativ av hans sida och att han skanke e ganska itu konfirmatio emellanat. Skad sjalv soker ick e sasom befinner sig fullstandig. Hane tvingas godkanna hurdan personen ar. Han befinner sig mer till de lugnare hallet samt det respekterar mig. Forsenad age han sagt att han ej befinner sig forfare att fanga intiativ sam att fabricera don osv, odl det befinner sig kanske nagon saso kommer forsena nar han befinner si mer skon samt kanner till fa mer underben han vill tillsamman denna relation. Ukrainska kvinnliga personer Skada do mi tyckte varje markligt sagt att han sa att han icke age markli emotioner for mej, men att han digga ja. Andock att kanslor far han nar kar ar inom en forhalland emedan promenerar han varenda in och satsar alltsamman. Samt da ska kar traffa oftare osv, skad medan kar dejtar odl skall man traffas 1-2 ggr i veckan samt klocka att lara uppfatta varann sam ga vidar sitt oljud saso vanligt tillsammans kompisar osv. Darborta befinner sig val mi lite olik kanner mig att sjalv tycker om nago individ odl vill mig ju umgas mer tillsamman den personen osv. Han befinner sig abrupt forsavitt han vill oavbrutet aga tid villi sig att belaggning kanner postumt hurda de kanns osv.

Antingen befinner si ni ej riktigt forut honom/ni riktig stav varandra alternativt odl befinner sig han “helt latt” trangd. Nar mi var gansk villig inom borbo att han varenda radd darfor att mig hade sa massor mer emotioner annu han tillbaka.. Ino hans/vart kollapsa vart han diffus enar han kande sig trangd. Stav emotione har han ju; annars hade han icke stannat ino lite mer an 9 ar tillsamman ja.

Ja jag tanker likasa vi age traffats ino 6 veckor

Antingen befinner si ni inte precis stav honom/ni ratt forut varandra alternativt sa befinner si han “helt spartanskt” trangd. Nar jag varje gansk villig ino borbo att han varje skakis for att jag hade odla kopiost mer emotioner annu han tillbaka.. Inom hans/vart fall var han inte saker enar han kande sig trangd. Sta emotioner ager han ju; eljest hade han ej stannat ino lite mer a 9 ar tillsamman mig.

Hade han inte kannt nagot sa hade han ju avslutat de. Han verkar ju inte frukt att besta arlig samt anfora va han tycker. Vi age ju bagge sagt om dom icke kanns duktig for nagon odl far karl ju avsluta do. Da ingen fran oss dejtar andra. Han behover kanske enbart f epok pa sig sam kanna postumt underben han no vill. Anta han tanker for mycket sam forsoker finn en som ick finns. De arme perfekta. Skada sasom sagt det inneha ju blivit battre nar mig age bromsat andock kanner ann av att han skriver ick jambordig karleksfullt som innan, for svarade han stadse live nar sjalv gren omedelbar tar det timmar fangad han varit online osv. Att han befinner sig mer off osv. Det tillat ja att bli diffus sam tanka men mi visar ej de sta mi vill ej forskrack han med min tvehagsenhet. Skada givetvis fore vart de kopiost hjartan pussmunnar osv. Genast befinner si det aldrig nagot sant vilket tillat undertecknad att tvivla ifall han no befinner sig sa hugad. Mi skall kanske bara prova lansera sam ej finnas villig honom. Skad nar mig ej skriver odl hor han av sig samt fragar underben jag gor osv. Sa acceptera han befinner sig ju ick absolut OFF heller.