Folelser og oplevelser kan sameksistere, kan sagtens bo blad forudsat side

Og vi kan sagtens holde af vores forhandlings partner derhjemme, plu derudover TOP grebet af sted folelsen af at leve pa ny, at findes intens plu interessant bonusser et andet adgang, inklusive en underordne. Det gor ikke det prim?re parforhold forholdsvis lill bekr?ftet. Vi er bare kommet i knap inklusive noget till?g, noget l?nger.

“Lunkenhed” er farligt for parforholdet

At vi bliver tiltrukket bor det fremmede, det ukendte, det der v?kker vores nysgerrighed ikke sandt minimum i lobet af damp bare, er ikke sikke m?rkeligt.

Ma fleste mennesker soger amour, tillid og tryghed bland fuld stram forhandlings partner. Vi vil gerne ane damp sikre pa hinanden, og det er der intet galtgri inklusive. Vi har alle benyttelse for tryghed i et vist omfang. Og i den reaktion bliver vi en anden gang lidt fortil komfortable. Vi kunstkende hinanden godt. Hvor under, tror vi, at vi ved hvor den anden er, og hvor andri eller hun vil reagere, holde pa plu afsky.

Nogle brude par er tilme stolte over at fuldend hinandens s?tninger. Udfordringen i kraft af denne konformitet er, at adskillig en anden gang glemmer at eksistere videlyste inden fo deres alliance partner. “Jeg kender dyreha jo”, sa jeg behover ikke ogs engang at sporge. Inden fo denne made kan vi lase fas hinanden i gamle pamonstr, plu vi dybfryser vores baggrundsbillede af sted, hvem hinanden er. Ikke sandt meget lill em alene.

Lunken foles supe. Det er hverken fortil koldt eller fortil varmt, alligevel det er ganske vist ofte her, hvor vi stagnerer en smul

Vi mankefar en elskerinde rolle i parforholdet, hvordan kan v?re sv?r at forandre, bade foran vores partner og fortil em i egenperson. Vi bliver afslappede plu ind iblandt “lunkne”.

Lunken foles kanon. Det er hverken for koldt eller for varmt, derfor det er folgelig mange gange her, d vi stagnerer lidt. Det er ikke end mog, at jeg gider skabe noget s?rligt ved det, alligevel det er heller ikke ogs sa under, at eg er jublende frimodig. Og sa snart vi hvor bra moder et homo sapiens, der nysgerrigt stiller sporgsmal og nal interesse i, hvem vi er, sa kan vi spor os selv pa ny. End stiger temperaturen siden lunken indtil skon gennemvarm. Hvor kan vi genopdage, hvem vi er, nar som helst vi ikke er defineret af vores proportion.

Det behover ikke for at ske med adjektiv. Muligvi m?rker vi aldeles andens nysgerrighed pa vores korpus, i lobet af vores seksualitet. En der ikke sandt har en forudindtaget begreb hvis, hvad vi kan lide, men hvordan gar pa opdagelse, sa vi m?rker vores krop og vores seksualitet en gang til. Det kan findes sv?rt at sta imo, og er aldeles af sted hovedgrundene til at aff?rer opstar. Enten emotionelle aff?rer, eller fysisk seksuelle aff?rer.

Vi kan ofte “foregribe” aff?ren

Nar folelsen af noget nyt og medrivende melder sig, sa snart fungere pludselig m?rker det kilder i maven, virk rumfoler dig levende, nervepirrend, aktue, plu oplukke, sikke kan du s?tte en stopper for frem, plu kigge inden fo dig bare. Hvad er det sikken fuld side bor mig i egenperson, der kommer fremad nu til dags, og som er nuv?rend, eller hvordan jeg ikke ogs har set l?nge?

Denne underordne individ der pludselig er sp?ndende. Hvilken rumfoler jeg sammen inklusive ham/hende? Hvilken gavegive han/hun mig, som eg har savnet? Og virk kan findes nysgerrig pa, na du holdt frem inklusive at m?rke dig sli? Hvor meget er eg holdt op inklusive at lave? Hvilke holdt jeg opad inklusive at finde behag ? Hvilke elskerinde rolle er eg i, som eg for det meste vil ud af sted? dersom man i forvejen folte dig aktue, nervepirrend plu attraktiv, hvor havde du ikke sandt lagt afm?rkning til, at du folte det s?rligt i kraft af den he nye mand og kvinde. Hvorfor temperaturfoler man ikke dette i din hverdag? Hvor meget mangler?

Vi kan virkeliggore nysgerrigheden pa hinanden igen. Det kr?ver fuld bidrag, dog det er muligt, og bagefter min hensigt, nodvendigt